divendres, 12 de juny del 2020

FEINETES DIVENDRES 12 DE JUNY

Bon dia, bon dia!!!

Aquesta setmana toca enviar les següents feinetes:

Matemàtiques: la fitxa 19 i 20 de NUMERACIÓ.
Castellà: la fitxa de descripció del dinosaure i la comprensió lectora "Marta y su gato".
Català: el vostre rodolí inventat amb el dibuix, la fitxa de dictat de paraules de la H i la fitxa de lectura d'avui.
Plàstica: una foto del vostre personatge d'animació.

I QUINA SERÀ LA SORPRESA QUE VOS TENC AVUI PREPARADA!!! ESPERAU UN POQUET I HO SABREU!!!

Ara anem per la feineta d'avui:

Quins animalets més bonics que vos sortiren a tots la setmana passada a plàstica? Pareix una selva amb tants d'animals com tenim!!! Mirau quines monades!!
Doncs avui a PLÀSTICA, creareu el vostre propi personatge d'animació amb una tècnica ben distinta a les d'aquestes darreres setmanes perquè no necessitau cap tipus de material. Accediu a aquest enllaç i ja ho veureu:

https://www.educaixa.com/microsites/pixar/crea_teu_personatge/

Una vegada hagueu creat el vostre personatge, vull m'envieu una foto per veure com vos ha quedat! Vos pas la foto de meu personatge, es diu Fuguní, és optimista i sempre va a la moda. A VEURE SI VOS QUEDA TAN GUAPO COM A JO! SEGUR QUE SI!!!!


Ara agafau el llibre de MATEMÀTIQUES i a l'apartat de NUMERACIÓ feis la pàgina 39 i l'exercici 4 de la pàgina 40 de la fitxa 20 "LA FAMÍLIA DEL 70".

A CATALÀ llegiu les dues lecturetes prestant atenció a tots els detalls. Després feis el dibuix. SEGUR VOS SURTEN UNS DIBUIXOS GUAPÍSSIMS!

DESCARREGAR

La darrera activitat d'avui serà una tasca d'en Joan Antoni:

EDUCACIÓ FÍSICA: Bon dia, alumnes de 1r. Ja ens trobam a la recta final d'aquest curs escolar, per això ja com a darrera tasca a realitzar, vos propòs jugar un joc amb la vostra família. D'aquesta manera intentarem finalitzar el curs divertint-nos i realitzant exercici amb família. El joc és el següent:

👉 https://view.genial.ly/5e78c6d90fcfb90d9fa4dd48/game-movem-nos-a-casa-formigues

En la primera plana trobareu una nota de veu on ens explica el que necessitam per jugar i les instruccions a seguir per poder dur a terme el joc.

El joc tracta de superar 25 caselles, de les quals cada una d'elles té un repte, que pot ser individual, per parelles o en família. Ànims!

No fa falta que em maneu cap vídeo, ni fotografia, basta un feedback de. com vos ha anat el joc i si vos heu divertit, i amb qui heu jugat.

Salutacions!


I ARA SI QUE VOS CONTO LA SORPRESA!!! S'han acabat les tasques durant aquest curs escolar i aquesta darrera setmana que ens queda vull que ho passeu molt bé!!! Per aquest motiu, la setmana que vé no trobareu feinetes al nostre blog. El què trobareu seran activitats més lúdiques, una cada dia, per a realitzar amb la família o amics!!!

Les activitats no són obligatòries, però si que m'agradaria les fessiu i m'enviassiu alguna foto o vídeo.

Ahhh!!! Que no se m'oblidi!!! Pensau que el proper divendres farem una altra VIDEOTRUCADA per despedir-nos del curs i desitjar-nos UN BON ESTIU!!! 

I una altra cosa, TÒFOL!!! Ahir a la videotrucada ens vas fer recordar que diumenge ja fas 7 anys!!! Desitjar-te de tot cor, que ho passis molt bé juntament amb la teva família i amics!!!! Que no se t'oblidi que TOTS T'ESTIMAM MOOOLT!!! 😘😘😘

FINS LA PROPERA SETMANA, NINS I NINES DE PRIMER!!! 😊😊

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada